گلس گوشی چیست ؟ انواع گلس گوشی موبایل و کاربرد آن
نوشته شده توسط : مهدی فتح اله زاده

خرید گلس گوشی

گوشی هوشمندی که شما خریدید محتوی تعداد زیادی برنامه ، گجت و برنامه است که در هر لحظه بخواهید می توانید به تعداد آن اضافه هم بکنید. وقتی از این همه قابلیت به وجد می آیید ، سوالی که بعد آن ذهن شما را درگیر می کند، حفاظت از این وسیله با ارزش و کاربردی است. شما مقدار زیادی از زمان و پولتان را برای خرید مناسب ترین گوشی صرف کرده اید و حالا بحث محافظت از آن پیش می آید. مطمئنا خیلی مهم است که موبایل شما در امنیت کامل باشد . شما ممکن است کلمه ” محافظ صفحه شیشه ای موبایل ” به گوشتان خورده باشد. برای بعضی از افراد حتی خود ” محافظ صفحه ” کلمه غریبی است چه رسد که معنی شیشه ای بودن آن را هم بتواند درک کند. در این مقاله به اینکه ” گلس گوشی ” چه هست؟ و چه کاری را برای گوشی شما انجام می دهد؟ و همچنین آیا نسبت به مبلغی که برای آن می پردازید ارزش دارد یا نه ؟ می پردازیم.

مواد تشکیل دهنده و لایه های گلس گوشی

گلس گوشی ، قبل از اینکه، یکی از آن را برای گوشی خودم بخرم برای من مفهوم خاصی نداشت و هیچ اطلاعاتی از آن نداشتم. بعد از کمی تحقیق و بررسی فهمیدم که با حرارت دادن شیشه و بلافاصله خنک کردن آن این محصول ساخته می شود. ساختار شکستن این نوع شیشه ها با شیشه های معمولی متفاوت هستند. بطوریکه با شکستن آنها لبه های آن به صورت تیز و برنده مانند شیشه ای معمولی نیست و ساختار مولکولی آنها به صورت گرد ومنحنی است. محافظ شیشه ای دارای چندین لایه است. لایه پایینی از سیلیکون جذب کننده و سپس لایه های چسبنده شفاف و یک لایه که با مواد خاصی کوتینگ می شود. گلس هایی که با حرارت دیدن ساخته می شوند پنج برابر قویتر از گلس های معمولی هستند.

سوال اصلی اینجاست که این گلس گوشی حرارت دیده یا ندیده برای گوشی من چه کاری را انجام می دهد؟ مطمئنا اگر گلس حرارت دیده روی گوشی خود انداخته باشید بیشتر از گلس معمولی در برابر ضربه محافظت می کند. همچنین نسبت به آن پنج برابر بیشتر از خط و خش صفحه را در امان می دارد. همچنین شفافیت و وضوح گلس های حرارت دیده باعث می شود که شما احساس داشتن یک لایه اضافی روی موبایل خود را نداشته باشید، در حالیکه در گلس های معمولی این طور نیست. همچنین نصب گلس روی گوشی خیلی راحتتر از صفحه محافظ های پلاستیکی است و تقریبا هیچ حبابی زیر آن ایجاد نمی شود.

باید گلس گوشی خرید یا نه ؟

اما بالاخره می رسیم به مهمترین سوال، آیا ارزش خریدن دارند یا نه؟ کوتاه ترین جواب ” بله ” است. این جواب فقط به خاطر تحقیقی که انجام دادم نیست بلکه تجربه من از داشتن گلس روی گوشی خودم هم در این جواب دخیل است. اگر به صورت تصادفی گوشی شما از پله ها بیافتد و چند باری ضربه ببیند شما با صحنه شکسته شدن صفحه گوشی تان مواجه نمی شوید، چرا که یک گلس محافظ روی گوشی خود دارید. در نتیجه به نظر منطقی می رسد که ۸ تا ۸۰ هزار تومان برای خرید یک گلس حرارت دیده بدهید تا از یک ضرر چندین صد هزار یا میلیون تومانی جلوگیری کنید. اگر تجربه ای از خرید گلس و یا شکستن صفحه نمایش گوشی خودتان دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

شما از این موضوع کاملا آگاهید که ممکن است روزانه هر اتفاق غیر منتظره ای بیوفتد، با کسی برخورد کرده و گوشی زمین بخورد، به گردش رفته و درحال گرفتن عکس های سلفی ناگهان گوشی از دستتان سر بخورد و حتی چیزی که بسیار زیاد شاهد آن هستیم، گوشی موبایل را در جیب یا کیف خود بگذارید که در تماس با کلید باشد. در همه این موارد قطعا صفحه نمایش آسیب می بیند مخصوصا در گوشی های لوکس و هوشمند جدید که علاوه بر صفحه نمایش موبایل، قاب و درب پشت گوشی به صورت شیشه ای ساخته شده است. 
به نظر شما چه راه حلی وجود دارد که گوشی موبایل را در برابر بروز چنین خطراتی ایمن کرد؟ نمی توان گفت راهی وجود دارد که بتوان گوشی موبایل را در برابر ضربه و خش 100 درصد مقاوم کرد، حتی گوشی های غول آسای Cat هم این ویژگی را ندارند. ولی قطعا راهی وجود دارد که حداقل 50 درصد خطرات را از گوشی موبایل دور یا حتی آن را در برابر خط و خش تا حد بسیار زیادی مقاوم ساخت.

 

شما می توانید با پرداخت کمتر از 10 درصد قیمت تاچ ال سی دی اصلی خود فقط با خرید گلس های نشکن و ضد خشی که در بازار موجود است این کار را انجام دهید. حتما می دانید که قیمت تاچ وال سی دی گوشی های موبایل از مرز 1 میلیون تومان هم رد شده و به جرات می توان گفت که تاچ و ال سی دی 70 درصد قیمت تمام گوشی را در بر می گیرد ولی شما می توانید با خرید یک شیشه یا محافظ صفحه نمایشی که قیمتی بین 10 تا 200 هزار تومان دارد از یک صفحه نمایش که 2 میلیون تومان قیمت دارد محافظت کنید. همانطور که در ابتدا گفتیم، هیچ محافظی وجود ندارد که بتوانند 100 درصد ضربه را در برابر گوشی موبایل خنثی کند ولی شما برای ایمن کردن یک تاچ و ال سی دی چند میلیونی، فقط چند ده هزار تومان هزینه نمی کنید؟ البته می توان گفت که این یک هزینه محسوب نمی شود، بیشتر به یک بیمه شبیه است! بیمه ای که به شما تضمین می دهد در ماه های آینده مجبور به هزینه کردن یک یا چند میلیون برای گوشی موبایل خود که می توان گفت مهم ترین وسیله در زندگی روزمزه تان است، نشوید.

 

در میان محافظ های صفحه نمایش مانند دیگر محصولات بازار، کیفیت های متفاوت وجود دارد و برخی از آن ها به دلیل مزایایی که دارد پرفروش تر و بهتر از بقیه است. برخی از این گلس ها که دارای برند های معتبر هستند علاوه بر اینکه صفحه نمایش را از ضربه و خطو خش محافظت می کنند، بسیار نرم و در عملکرد تاچ یا وضوع صفحه نمایش اختلالی ایجاد نمی کنند، اثر انگشت از روی آن ها به راحتی پاک می شود و از همه چیز مهمتر این که صفحه نمایش را بصورت کامل می پوشانند.

 

نوعی از گلس ها وجود دارد که به گلس نانو معروف است. این نوع گلس ها انعطاف پذیر هستند و قابلیت خم شدن دارند که به گلس ژله ای نیز معروف اند. برخی دیگر از گلس ها سفت و کاملا شیشه ای هستند و کیفیت بهتری دارند که کاملا روی صفحه نمایش می چسبند.

امکان دارد افرادی را دیده باشید که از گلس های محافظ صفحه نمایش به این دلیل که کیفیت رنگ صفحه نمایش را پایین آورده، تاچ به درستی کار نمی کند یا گلس به صور کامل صفحه نمایش را نمی پوشاند، شکایت داشته اند و به این دلایل از محافظ صفحه نمایش استفاده نمی کنند.

ممکن است در برخی گوشی های موبایل این امکان وجود نداشته باشد که محافظ صفحه نمایش کل صفحه را بپوشاند ولی به هرحال شما ترجیه می دهید کل صفحه نمایش در خظر باشد یا فقط درصد کمی از آن؟ علاوه بر این موضوع زمانی که شما یک محافظ صفحه نمایش با برند معتبر و کیفیت اورجینال خریداری کنید، نه کیفیت صفحه نمایش از بین می رود و نه دیگر مشکلاتی که درمورد این دسته از محصولات در ذهن دارید برای گوشی موبایلتان به وجود می آید. همچنین برخی از گلس ها یا محافظ های صفحه نمایش تکنولوژی ساخت آن ها به صورتی است که مانند شیشه مخفی اتومبیل عمل می کند. این گلس ها، گلس پرایویسی Privacy نام دارد. در این نوع محافظ ها مزیتی که وجود دارد این است که صفحه نمایش از کناره های گوشی به صورت مات دیده می شود و اطلاعات موجود در دستگاه از کناره ها قابل رؤیت نیست. شما می توانید به راحتی در مترو یا مکان های عمومی از گوشی موبایل خود استفاده کنید بدون ترس از اینکه کسی در گوشی موبایتان سرک بکشد. مزیت دیگری که دارد این که چون صفحه نمایش به صورت مات درآمده، در زیر آفتاب در مقابل نور نیز به راحتی قابل استفاده است و البته عیبی که دارد این که مانند شیشه های مخفی 10 درصد از نور صفحه را کاهش میدهد، یعنی با قرار دادن این نوع محافظ شما 90 درصد نور صفحه را دریافت می کنید ولی با این حال به نظر می رسد نسبت به مزایایی که دارد از دست دادن 10 درصد از نور تصویر عدد چندان آزار دهنده ای نیست.

نمونه های گلس محافظ صفحه نمایش ایفون را میتوانید از سایت پلازا تهیه کنید

 

برای نصب کردن این محافظ ها ابتدا صفحه نمایش گوشی موبایلتان را با استفاده از محتویات موجود در پک کاملا تمیز کرده سپس اقدام به نصب آن کنید. توجه داشته باشید قبل از نصب گلس هیچگونه گرد و غبار نباید روی ال سی دی باشد. نصب کردن گلس کار چندان سختی نیست اما اگر مطمعن نیستید که خودتان بتوانید این کار را انجام دهید، می توانید به دفتر فروش پلازا مراجعه کرده و تیم پلازا بصورت رایگان این گلس را روی صفحه نمایش گوشی موبایلتان نصب خواهند کرد.

 

ما تا کنون اکثر گلس های موجود در بازار را تست کرده و در بین آن ها بهترین و با کیفیت ترین اجناس موجود را انتخاب کرده ایم که می توانید از طریق سایت آن را خریداری کرده و یا به صورت حضوری مراجعه کنید و رایگان نصب کنید.




:: برچسب‌ها: گلس گوشی , خرید گلس گوشی , گلس گوشی چیست , انواع گلس گوشی موبایل , نصب رایگان گلس ,
:: بازدید از این مطلب : 1980
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: